כאבי בטן תחתונה חודשיים

דיון מתוך פורום  מעי רגיש

25/09/2018 | 13:45 | מאת: מתן

לפני חודשיים התחיל לי כאב בטן תחתונה עם יציאות תקינות כעבור מספר ימים לקחתי קלבטן שגרם לעצירות הרופא שלי המליץ על אבילאק שגרם לי לשלשולים יומיים ולאחר מכן היציאות היו רגילות. נבדקתי עי כירורג נשללה בעיה כירורגית. בדיקות דם שתן וצואה תקינות כמו כן בדיקת גסטרו תקינה נאמר לי שיש לי מעי רגיז והומלץ על שימוש בקולוטאל שמתחילת הטיפול עבר חודש ללא שיפור משמעותי . כיום אני סובל מריבוי יציאות בבוקר מלווה בכאבי בטן הרופא שלי המליץ לי על ציפרלקס .. הוסבר לי שזה טיפול של כמה חודשים רציתי לדעת אם זה טיפול יעיל לתופעה ובנוסף אם זה עוזר לתופעה של הריבוי היציאות ? תודה מראש.

25/09/2018 | 14:48 | מאת: ד"ר דן קרטר

שלום לדעתי אתה צריך בירור לפני התחלת טיפול תרופתי מסוג זה ממליץ שתשקול ביצוע קולונוסקופיה

מנהל פורום מעי רגיש