מעי רגיז ונטילת פפברין

דיון מתוך פורום  מעי רגיש

29/08/2018 | 19:46 | מאת: ר

אובחנתי ע"י גסטרו שיש לי מעי רגיז לאחר בדיקות צואה קונולוסקופיה וגסרוסקופיה, היום התחילו לי שוב התקפים של כאבי בטן שמאלית נוראיים ומהסוג שהכרתי בזמן שנבדקתי לפני פחות משנה, כדי להקל על הכאבים לקחתי פפברין שהיה לי ממרשמים קודמים ואכן זה עזר מעט- שאלתי- האם אפשר לקחתת פפברין ללא מרשם ורק בזמן כאב וכן מאז הכדור השני אני עייפה מאוד וישנה כמעט בלי הפסקה- האם זו תופעה תקינה? תודה רבה

29/08/2018 | 22:14 | מאת: ד"ר דן קרטר

שלום ניתן לקחת פפוורין בזמן כאב ניתן גם לקחת תרופות אחרות כקולוטל העייפות לא קשורה לתרופה

מנהל פורום מעי רגיש