מעי רגיש וכאבי בטן. שילשולים לאחר אוכח ולפני

דיון מתוך פורום  מעי רגיש

28/07/2018 | 23:15 | מאת: דבורה

שלום, אשמח לתשובה. אובחנתי עם מעי רגיש לאחר שהבנתי שכל מה שקורה לי לא הגיוני. שילשולים אחרי אוכל, ובזמן האחרון או עצירות או שילשולים. בעיקר שילשולים. אני מתה מכאבי בטן וכמעט ולא מסוגלת לאכול. משקלי היום הוא פחות מ- 55 הגובה- 1.57 מה אפשר לעשות? אני בקושי אוכלת בגלל זה אבל מה שמפריע לי זה השילשולים והכאבים!

29/07/2018 | 22:02 | מאת: ד"ר דן קרטר

שלום יש מקום לבירור מלא של מערכת העיכול ( אם לא עברת עד כה) במידה ולא תמצא סיבה לתלונותיך, הרי שיתכן ומדובר בתסמונת המעי הרגיש. ואז יש מגוון פתרונות- תרופתיים, תזונתיים,משלימים ועוד ממליץ שתפני לבירור גסטרואנטרולוגי

29/07/2018 | 22:04 | מאת: דבורה

הייתי כבר אצל גאסטרו אבל מבחינתו לא שלח לבדיקת גסטרוסקופיה או קולונוסקופיה

29/07/2018 | 22:44 | מאת: ד"ר דן קרטר

השלימי בירור פני למומחה לנוירוגסטרואנטרולוגיה

29/07/2018 | 22:46 | מאת: דבורה

אשתדל. בינתיים אין שיפור ואני מיובשת.. תודה.

מנהל פורום מעי רגיש