שינוי הרגלי היציאות

דיון מתוך פורום  מעי רגיש

20/10/2017 | 19:50 | מאת: עטיה

דר דן שלום, אני בן 30 בריא בדרך כלל, שומר על אורח חיים ספורטיבי ואוכל בריא. מבלה את שעות היום בישיבה ממושכת במשרד. היה לי לפני 5 חודשים דם בצואה, מבדיקת רופא מדובר בטחורים פנימיים - לא סבלתי אז מעצירות כלשהיא. קיבלתי נר מסוג כלשהו והדימום הפסיק לאלתר, אך התחלתי להתאמץ בשירותים, ומרגיש עצירות ואי הרגשת התרוקנות אחרי תנועת מעיים. עברתי בדיקת קולונו' תקינה אך יש טחורים פנימיים גדושים (בדיקת מלפני חודש). היום אני עדיין צריך להתאמץ בשירותים, צואה שונה ממה שהיה לפני כל הדברים שהזכרתי. בנוסף אני מרגיש נפיחות בבוקר וגזים וגם בועות גזים באסלה. החלתי לקחת נורמלקס כדי להקל את התסמינים. האם זו שגרת חיים שאני חייב להתרגל אליה או שיש בעיה שצריך לאבחן אותה ולטפל בה. סליחה שחפרתי. לתשובתך אודה. עטיה

21/10/2017 | 09:23 | מאת: ד"ר דן קרטר

שלום הייתי ממשיך בבירור- יתכן והטחורים מפריעים, או אולי הפרעת התרוקנות המשך בירור בכוון זה

מנהל פורום מעי רגיש