פתרון והגורמים למעי רגיש יותר משנה

דיון מתוך פורום  מעי רגיש

07/10/2017 | 01:06 | מאת: שיר

שלום, כבר יותר משנה היציאות שלי יוצאות רכות מאוד כמעט כמו שלשול, אני רגישה ללקטוז ומשתדלת לאכול דברים דלי לקטוז וכו'. לאחר שהתחילו לי היציאות הרכות שמתי לב כי התחילה לי נשירת שיער והציפורניים שלי התחילו להחלש ולהשבר. אני בת 22 ומאז ומתמיד היה לי שיער מלא ופתאום ככה הוא נהיה לי ממש דליל. אני מנסה להמנע ממוצרי חלב ואוכלת כמה שפחות ואפילו לוקחת כדור לקטזין לפני ארוחה שכוללת מוצרי חלב אך הצואה לא משתנה. השאלה שלי אם יש קשר בין נשירת השיער והתחלשות הציפורניים ליציאות הרכות שנמשכות כבר יותר משנה? ואם מוצרי חלב זה לא הגורם לשלשולים מה יכול להיות הגורם? תודה!

08/10/2017 | 08:14 | מאת: ד"ר דן קרטר

שלום שלשול כרוני עשוי לגרום לחסרם תזונתיים, העשויים לגרום לתוצאות גופניות שונות מלבד זאת, יתכן והגורם לשלשול הכרוני שאת מתארת אף גורם לשאר התוצאות ממליץ להמשיך בירור על ידי גסטרואנטרולוג

מנהל פורום מעי רגיש