מעי רגיז או משהו אחר?

דיון מתוך פורום  מעי רגיש

01/10/2017 | 09:31 | מאת: אנונימית

כבר 10 שנים שאני סובלת מגזים מרובים,הרבה פעמים בריח גופרית או רקוב, גזים חמים, לחץ במרכז הבטן שמוקל לאחר יציאה, יציאות מרובות ורכות בגוון צהבהב, היציאות אינן יחידה מגובשת אחת, היציאה מפורקת להרבה חתיכות ויש מזון בלתי מעוכל ביציאות הרבה מהפעמים. בבוקר הרבה לחץ בבטן ויציאות רבות. אני לא יודעת אם זה קשור אבל גם יש לי פיסורה כרונית. כשאני אוכלת, לא משנה מה, בדרך כלל תוך זמן מאוד קצר כמו רבע שעה עד חצי שעה מתחילות תופעות של בדרך כלל גזים מרובים או צורת להתרוקן שוב ולפעמים גם שלשולים שקורה בדרך כלל לאחר אכילת מזון עם הרבה שמן כמו שניצלים או טונה בשמן .. רק לאחרונה התחלתי לבדוק מה קורה בבטן כי אורך החיים נפגע, אז עשיתי בדיקת דם לצליאק ואין לי, בנוסף עשיתי בדיקת לקטוז ואני אכן רגישה אך התסמינים מופיעים גם כשאני לא צורכת לקטוז בכלל. בבדיקות דם יצא ערך מעט גבוה של לויקוציטים אם קשור, וערך מעט נמוך של המוגלובין בכדוריות דם אדומות. איזה בדיקות אני צריכה לעשות עוד?

01/10/2017 | 22:16 | מאת: ד"ר דן קרטר

שלום יש מקום להמשך בירור עליך לפנות למומחה לגסטרואנטרולוגיה להערכה והמשך טיפול

מנהל פורום מעי רגיש