מעי רגיש

דיון מתוך פורום  מעי רגיש

03/06/2017 | 22:08 | מאת: אורי

האם מעי רגיש יכול לגרום למצבים דמויי חסימת מעי? שבהם המעי מנסה לדחוף ומרכז הבטן וצד שמאל למטה מתקשים ונהיים נפוחים עם גלים של עוויתות קשות כל כמה דקות עם כאב בעוצמה מאוד גבוהה ורק אחרי כשעה שעתיים של גלים של כאב חד מתחילות יציאות ( שלשולים ) ואחרי כמה יציאות הכאב נרגע? זה מתאים למעי רגיש? יכול להיות גם Intestinal Pseudo-Obstruction? תודה

04/06/2017 | 22:11 | מאת: ד"ר דן קרטר

שלום תסמונת מעי רגיש יכולה להיות מלווה בנפיחות בטנית - BLOATING ותחושת חוסר התרוקנות הכאב הקלאסי הינו בצד שמאל של הבטן- בעיקר בבטן תחתונה עדיין יש מקום לבירור אנדוסקופי כפי שהמלצתי קודם

מנהל פורום מעי רגיש