דם בזמן מתן צואה

דיון מתוך פורום  מעי רגיש

03/06/2017 | 08:44 | מאת: מאי

שלום דוקטור. לפני מספר חודשים היו לי כמה ימים של שלשולים מאוד חזקים ומאז (כבר חצי שנה עברה) הקיבה שלי לא ממש חזרה לעצמה. היה לי דם בצואה ואז אבחנו פיסורה. החלמתי מזה אבל מאז כל בוקר יש לי יציאות רכות ולעיתים אף שלשול. עשיתי קולונוסקופיה לפני כחודשיים והכל יצא תקין. היום שוב דם בצואה ויש לי לפעמים תחושת מלאות בבטן וכאבים עמומים מציקים בבטן. מה זה יכול להיות אם קולונוסקופיה יצאה תקינה? האם יכול להיות שמדובר בפטריה במעיים ותזונה נכונה תפתור את הבעיה? זה הדבר היחיד שאני מצליחה לחשוב עליו. אודה לתשובתך.

03/06/2017 | 21:29 | מאת: ד"ר דן קרטר

שלום דימום טרי בצואה נובע ברב המוחלט של המקרים מטחורים או פסורה. במדיה והקולונוסקופיה תקינה, סביר להניח שזאת הסיבה במידה ומפריע יש לפנות לפרוקטולוג לטיפול אין דבר כזה כפטריה במעי- נושא הקנדידה נבדק ולא עבר כל תיקוף מדעי

מנהל פורום מעי רגיש