מעי גס

דיון מתוך פורום  מעי רגיש

29/05/2017 | 18:01 | מאת: אופיר

גיל 50 ירידת משקל בחצי שנה 6 קילו תיאבון רגיל אוכל כרגיל כמו בעבר אותה כמות קלורית ומוציא אותה כמות בפעילות היומיומית חשד לסרטן המעי. רציתי לשאול - האם סרטן המעי גס גורם לירידת משקל עקב הוצאה קלורית גדולה יותר של הגוף? האם הגיוני שהגוף ישרוף 300-400 קלוריות יותר ביום בעת סרטן המעי הגס? לפי חישוב הדיאטנית הגוף שלי כאילו שורף פתאום עוד 400 קלוריות ביום ולכן יורד על אותה תזונה ) תודה

29/05/2017 | 21:46 | מאת: ד"ר דן קרטר

שלום גיל 50 הינה סיבה טובה לביצוע קולונוסקופיה ירידה לא רצונית במשקל הינה עוד סיבה טובה לביצוע קולונוסקפיה לכן- חבל על זמנך...בצע קולונוסקופיה על מנת לפתור את התעלומה

מנהל פורום מעי רגיש