צואה עם מרקם דייסתי שקצת שורפת

דיון מתוך פורום  מעי רגיש

28/05/2017 | 21:14 | מאת: חסוי

אני בן 19 למקרה שזה משנה. זה התחיל לי לפניי שלושה ימים בערך+- אחרי שהייתה לי עצירות. אכלתי לא מעט סיבים תזונתיים והתחלתי לאכול ברנפלקס באותו הזמן בערך כדי להקל על העצירות. יוצאת לי צואה עם מרקם דייסתי, לא בדיוק שלשול. היא גם מתפוררת במים וסוג של צובעת אותן בחום עכור כזה(זה רק היום קרה לי, אתמול ולפניי יומיים זה היה פשוט דייסתי כזה חסר צורה). היום ספציפית זה צרב לי קצת. ביציאה זה לא היה הכי נוח אבל זה גם לא היה משהו בלתי נסבל, זה שרף די חלש עד חלש מאוד. אבל לצערי אני עדיין מרגיש תחושת אי-נוחות בפי הטבעת, תחושה ששורף אבל ממש חלש וזה סתם מציק. היה מוזר להוציא את הצואה, זה לא דרש מאמץ אבל זה גם לא פשוט יצא במהרה, אבל כשזה יצא זה פשוט יצא בצורה תקינה ואז הפסיק, אחרי זה עוד קצת יצא לי. בניגוב זה היה מפורר כזה(מניח שחתיכת נתפסו לי בשערות). בכל מקרה, רק היום הייתה בעיה של הרגשה שורפת קלה, עד לפניי כן לא הייתה שום בעיה. האם כדאי ללכת לרופא? מה מומלץ לאכול? מן הסתם קרה לי בעבר שצרב לי בעת שלשול, אבל זה לא בדיוק שלשול אז אני לא יודע אם זה תקין וזה קורה... לא אכלתי מאכלים חריפים שזכור לי.

29/05/2017 | 21:42 | מאת: ד"ר דן קרטר

שלום לא נשמע שקיימת בעיה רפואית המצריכה בדיקת רופא לגבי יעוץ תזונאי- פנה לדיאטנית בקופת החולים שלך

29/05/2017 | 21:59 | מאת: חסוי

תודה רבה על התשובה המהירה, דוקטור! אני שכחתי לעדכן- הבעיה נפטרה קצת אחרי שפרסמתי את השאלה. הייתה לי חתיכה שנתקעה ולא יצאה במלואה(כנראה קמתי מוקדם מדי)וקצת אחרי נכנסתי לשירותים שוב זה יצא והתחושה השורפת נעלמה. האם זה ץקין וזה קורה לפעמים?

מנהל פורום מעי רגיש