עוויתות מעי

דיון מתוך פורום  מעי רגיש

18/03/2017 | 18:17 | מאת: גיא

שלום ד"ר קרטר האם יש איזה שהוא כדור שאפשר לקחת בזמן כאב בטן עוויתי של מעי רגיש? כאב בטן שמגיע בגלים וכואב מאוד ומוקל רק לאחר כמה יציאות. קולפרמין וקולוטל עובדות לטווח ארוך האם יש משהו שעובד מיידית ותוך נניח חצי שעה מפסיק את העוויתות או מקל אותן? תודה

21/03/2017 | 22:29 | מאת: ד"ר דן קרטר

שלום כמובן שניתן לטול קולוטל וקולפרמין לאורך זמן ניתן לנסות גם ספסמלגין או פפוורין בכל מקרה הטיפול בכאב שמקורו בתסמונת המעי הרגיש הינו ארוך טווח ואין בדרך כלל פתרון מיידי (דמוי אקמול)

מנהל פורום מעי רגיש