גזים או חיידקים במעי הדק ????????

דיון מתוך פורום  מעי רגיש

24/02/2017 | 14:44 | מאת: אהרן

הרופא המליץ לי לורמיקס במינון 1200 שלוש פעמים ביום כתוב בעלון שאם אין שיפור אחר 48שעות לשקול לתת תרופא אחרת הגזים יירדו לא לגמרי הרוב יירד אין סיכון לפגיעה בכבד?יש עוד אנטיביוטיקה לחיידקים במעי כי זה לא בסל צורך בכסף מלא?מה ניתן לקחת כתחליף שאלתי את הרופא בקשר לנשירת שער באזור הבטן והחזה והוא אמר שלא קשור לבעיה שלך?

24/02/2017 | 14:50 | מאת: ד"ר דן קרטר

שלום לורמיקס הינו תרופה יחודית ומומלץ להשלים את הטיפול בו אין ניסיון בספרות הרפואית לגבי סוגים אחרים של אנטיביוטיקה,מה גם שלורמיקס אינו נספג ברובו ומכן יתרונו המובהק אינני רואה קשר בין רבוי גזים לנשירת שיער אך אולי השירת השיער מכוונת למחלה ססטמית הפוגעת גם בדרכי העיכול? פנה לרופא מנטפל

מנהל פורום מעי רגיש