כאבים שקשה למקם אותם באזור המותן

דיון מתוך פורום  מעי רגיש

08/02/2017 | 23:15 | מאת: רועי

שלום לך ד"ר אני בן 16 וכבר תקופה של מעל לשנה אני מרגיש כאבים דיי חלשים אבל חדים שהולכים ובאים באזור המותן שקשה למקם אותם... לפני חצי שנה בערך גם נהיו לי כאבים באזור החלק השמאלי של הישבן. הופעת הכאבים הללו הם דיי נדירים ואני חווה אותם במיוחד שאני לחוץ. הלכתי לרופאת המשפחה לפני כחצי שנה בערך היא מיששה לי את הבטן ולא הבחינה במשהו חריג אך היא שלחה אותי לבדיקת אולטרה סאונד של הכליות והבדיקה יצאה תקינה. חשוב לציין שאני יושב רוב היום מול המחשב. 1. האם זה נשמע לך כמו מעי רגיש? 2. במידה וחס וחלילה זה גידול סרטני אז הכאבים באזור המותן היו צריכים להתגבר במהלך השנה וחצי? 3. זה הגיוני שבהתקפי חרדה אני מרגיש את התחושות האלה? במידה וכן האם זה הגיוני שאני מרגיש את הכאבים תמיד באותם המקומות? אשמח אם תענה לי על 3 השאלות. בכל מקרה תודה רבה אני מעריך את זה מאוד ד"ר (:

11/02/2017 | 22:12 | מאת: ד"ר דן קרטר

שלום התלונות אינן מתאימות למעי רגיש. יתכן ומדובר בכאב אגני ממקור שרירי עם הקרנה עצבית כדאי לפנות לבדיקת מומחה במרפאה לרצפת האגן, למשלך בשיבא

מנהל פורום מעי רגיש