שלשולים זמן ממושך כמה פעמים בחודש

דיון מתוך פורום  מעי רגיש

04/02/2017 | 18:54 | מאת: ישראל ליבוביץ

יותר מ10 חודשים סובל משלשולים של כמה פעמים בחודש ובמיוחד בבוקר. עקב זה נשלחתי לעבור קולונוסקופיה שיצאה תקינה.עברתי מספר פעמים בדיקת צואה שיצאו תקינות.הרופאים חשדו על שימוש רב באנטיביוטיקה בשנה אחרונה עקב סינוסיטיס חריף.אבל עברה כבר תקופה של כמה חודשים שלא משתמש ב אנטיביוטיקה.גם כל הבדיקות דם שביצעתי תקינות.כאשר יש לי את השלשול זה תןפס ל1יום או יומיים בבוקר.אני עושה דיאטה באותם יומיים ולאחר מכן אוכל הכל.ואז לאחר תקופה של בין שבוע -10ימים זה חוזר.אבקש לדעת מה לעשות בנידון. בתודה ישראל

04/02/2017 | 23:15 | מאת: ד"ר דן קרטר

שלום קצת קשה לייעץ בנושא כה מורכב בפורום שכזה אבל אין ספק שצריך להמשיך בירור על ידי מומחה לתחום, וטיפול בהתאם

מנהל פורום מעי רגיש