טיפטוף שתן קריסטלים התייעצות

דיון מתוך פורום  וטרינריה

11/09/2019 | 00:30 | מאת: מאיה

שלום יש לי כלבה בת 13.5 שסובלת כשנתיים מטפטופים שפעמיים שלוש בשנה מחמירים לטיפטופים יותר גדולים עשיתי לה בדיקת דם שיצאה תקינה לגמרי ובדיקת שתן שהתגלו קריסטלים רמת הריכוזיות של השתן תקינה והוא מרוכז המליצו לי ישר לעשות אולטרסאונד בטן יקר האם זה עדיף מדברים אחרים כמו רנטגן ? יכול להיות שזה פשוט מזקנה ומספיק תרופה לסוגרים ?

גם אני חושב שיש לבצע בדיקת אולטראסאונד על מנת לשלול אפשרויות שונות אחרות מלבד חולשה בסוגרים. תרופה זו נותנים לאחר שבוצעה אלימנציה של גורמים אחרים. זקנה אינה מחלה תמיד יש לשאוף למצוא את הגורם לבעיה ולטפל בהתאם.

מנהלי פורום וטרינריה