כלב לא ידידותי וגם תוקפן לפעמים

דיון מתוך פורום  וטרינריה

24/09/2017 | 13:58 | מאת: דפנה

שלום ותודה מראש, לפני 5 שנים קיבלתי מלטז מחברה שלי שעברה דירה ולא יכלה לקחת אותו היה אצלה שנתיים. הוא כלב יפה אבל לא ידידותי ונחמד. כל כל הזמן נובח 24/7, שבאים אנשים זוועה פשוט, הוא מאד אובססיבי אלי רץ שארים אותו על הידיים. הבעיה שיש לי נכד בן שנתיים שאני לא יכולה להביא אותו אלי הביתה כי הוא תוקפן. היום הוא עלה על ספת הסלון על כביסה מקופלת שבאתי להוריד אותו בעדינות תקף אותי ביד ונשך, המקום כואב ונפוח שטפתי ושמתי יוד. כל שנה מחסנת אותו, חוסן לפני שבועיים. דרך אגב, סירסתי אותו לפני חצי שנה במטרה שירגע וזה לא קרה. השאלה שלי שאני החלטתי להחזיר אותו לחברה שלי כי קשה לי לחיות עם כלב שאני פוחדת ממנו כל הזמן לא מתאים לי והחברה מסכימה לקבל אותו בלית ברירה. הבאתי לא מעט מאלפים לבית שלי ושום דבר לא עזר. האם אני צריכה לחיות עם פחדים ולהרגיש יסורי מצפון? אני אוהבת אותו כנראה לא מספיק. תודה רבה וגמר חתימה טובה,,,דפנה

בעיות התנהגות מצריכים טיפול אינטנסיבי שלך יחד עם הכלב בהכוונת מאלף, ישנם רופאים וטרינרים המתמחים בטיפול בעיות התנהגות ולפעמים בשילוב תרופות בשביל להשיג תוצאות אפקטיביות של טיפול התנהגותי במידה וניסיונות האילוף כשלו

מנהלי פורום וטרינריה