צניחת שלפוחית שתן דרגה +2

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

22/06/2009 | 18:09 | מאת: שולמית

ד"ר נכבד!! אחרי זיהומים חוזרים ונשנים של דרכי השתן אובחנתי כסובלת מצניחת השלפוחית בדרגה הנ"ל. מאד הייתי רוצה להימנע מניתוח ולתקן את המצב בעזרת פיזיותרפיה לרצפת האגן. הבנתי שבמצבי העניין כמעט בלתי אפשרי. ברצוני לשאול כיצד תיתכן צניחה בדרגה כזו ללא בריחת שתן? זה נראה לי אבסורד שצניחה משמעותית כל כך לא תלווה בדליפה משמעותית או קימה בלילה לשירותים או חוסר יכולת להתאפק. האם לאור כל אלה ייתכן כי פיזיותרפיה כן תעזור לי? תודה מראש

אין קשר ישיר בין צניחה לדליפה 2 בעיות נפרדות לחלוטין והטיפול שונה (למרות שבאותו איזור) ליותר מידע באתר DRKRISSI.COM דר קריסי

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן