סליחה על הבורות, שאלת אנטומיה

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

17/05/2009 | 05:26 | מאת: אילה

היום חשתי בתחושת אי נוחות בנרתיק תוך כדי ישיבה, מעין צריבה. בהצצה במראה ראיתי מעין "גוש" אליפסי בגודל ענב מאורך קצת מחוספס (המרקם מזכיר את מרקם הלשון) שנמצא בחלק האחורי של הנרתיק לכיוון פי הטבעת. כשנגעתי ולחצתי על זה הרגשתי כאילו אני מזיזה משהו בתוך הרקטום. סביר להניח שזה תמיד היה שם ולא שמתי לב ? למה אני חשה באי נוחות כשאני יושבת ? אני חייבת לציין שבשבוע האחרון סבלתי מעצירות האם זה קשור? יכול להיות שהתאמצתי יותר מדי וגרמתי נזק לדופן הנרתיק? אודה לך אם תאירי את עיני, ושוב, סליחה על הבורות.

17/05/2009 | 16:35 | מאת: ש

אי אפשר לומר בביטחה ללא בדיקה, אבל אם התיאור שלך לא ממש מדוייק, ואם זה קשור לעצירות, אולי יש לך טחור/ים? (היוצאים מפי הטבעת כמובן)

נשמע כמו טחורים - בולטים מפתח החלחולת אם מהנרתיק יכול להיות צניחת נרתיק או חלק מקום הבתולין ליותר מידע על אנטומיה באתר שלי DRKRISSI.COM

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן