נהריה

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

09/05/2009 | 12:49 | מאת: נטליה

אני בת 36 נשואה ואם לארבעה ילדים. מזה זמן אני סובלת מכאבים בואגינה המלווים בקשיים בקיום יחסי מין ובריח חריף וחזק. הרופאה אבחנה 'פטריה'וטופלתי ב'נרות' לששה ימים. בנוסף אני מקבלת טיפול מונע 'פלוקנול'. יצויין כי אני סובלת מהבעיה הזו מזה מספר שנים ולמרות כל הטיפולים לא היה שיפור והבעיה היתה חוזרת בחלוף מספר ימים קטן.נבדקתי ע"י אורולוג לאחר בדיקת סי.טי. כליות ללא כל ממצא. (יצויין כי בעלי טופל ב'פליג'יל') מה כדאי לעשות? האם יש טיפול כירורגי לבעיה זו?

לא ברור מדוע בעלך קיבל אנטביוטיקה - זה לחידקים ריח רע בנרתיק הוא לרוב חיידק ולא פטריה נסי לשלוח תרבית נרתיק וטיפול בדלצין נירות וגינלי למידע נוסף DRKRISSI.COM

16/05/2009 | 17:19 | מאת: אתי

גם אנוכי סבלה שנים מריח רע בנרתיק, אגיסטן ודומיו לא סייעו לי (הם מיועדים לפטריה וגינאלית). לאחרונה התחלתי שימוש בטבליות ויטמין C שמוחדרות לנרתיק ואמורות לשמור על אוכלוסיית החיידקים הטובים. מוכרחה לציין שזה פתר את בעיית הריח. ממליצה בחום. הן נקראות "נורמפלור". שווה לך לנסות.

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן