צניחה בשלפוחית השתן

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

20/11/2008 | 15:55 | מאת: אילנה

בת 56 עם צניחה בשלפוחית השתן והרחם. הומלץ לי על ניתוח לתיקון השלפוחית וכריתת הרחם. אני מאוד מבולבלת מכל התגובות של הנשים שעברו זאת ואני כמעט נוטה לוותר על זה. האם יש תופעות לוואי אחרי הניתוח כגון דליפת שתן? עוד אילו תופעות צפויות ? כרגע אין לי דליפות - האם הניתוח הכרחי ? מה עלול להיות באם לא אעשה את הניתוח ? בתודה ובברכה אילנה

חובה לטפל כדי להמנע מסיבוכים בכליות ופגיעה קשה באיכות החיים הטפול יכול להיות ללא כריתת רחם אם רק השלפוחית צנחה או אפילו התקן וגינלי מיוחד ללא צורך בניתוח עדיף להבדק לפני קביעת האבחנה והטיפול שמתאים לך בברכה דר חיים קריסי

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן