וסטבוליטיס

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

20/05/2008 | 22:02 | מאת: חני

שלום, עברתי ניתוח וסטבוליטיס אני כרגע שלושה ימים לאחר הניתוח. התפרים הם נמסים, שאלתי מתי הם אמורים להיעלם כי הם הסיוט של חיי כרגע??? שאלה שניה אני עושה אמבטיות כל היום שטיפות, שמעתי על סבון שנקרא סירפד שהוא גורם לתפרים להיעלם יותר מהר האם זה נכון? אם לא מה מומלץ לשיכוך הכאבים באזור הזה. מתי הם ייפסקו כי משככי כאבים כבר לא ממש עוזרים. אפילו להשתעל אי אפשר.

כעיקרון כל מנתח משתמש בתפרים אחרים שנספגים בזמן שונה ובעלי חוזק שונה - כדאי לשאול את הנמתח של או לרשום לי מדוח הניתוח מה סוג החוטים והחתכים שבוצעו (מסביב לשופכה או רק באיזור התחתון וכו) כעיקרון אם אין זיהום והמקום נראה תקין - אלדוליזין, טרמל, טרמדקס, וולטרן, נקסין ועוד באים בחשבון בהתחשב ברגישויות שלך לתרופות או מחלות הרקע דר קריסי

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן