ניתוח ברצפת האגן-עקב דליפת שתן חמורה

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

11/03/2008 | 19:00 | מאת: אמויאל קלרה

לד"ר קריסי שלום רב, היה לי את הכבוד לבקר אצלך בבלינסון פעם אחת, כשכבר נואשתי מכל הרופאים שהחליטו שאני לא צריכה ניתוח - וכשהגעתי אליך לביקור , טענת אף אתה שאני לא צריכה ניתוח ופטרת אותי בכדורים (נובוטרופן כחולים-למרות שעד שהגעתי אליך- השתמשתי בכדורים דטרוזיטול וכו' שעלו לי 250-300 ש"ח ולא עזרו לי כהוא זה והכדורים האלה שנתת לי עלו בסה"כ 12.00 ש"ח ) והיו לי לעזר רב עד היום משנת 2002 שהייתי אצלך. היום הדליפת שתן החמירה מאוד ועל כן החלטתי לחזור ולטפל בנושא מחדש, וניגשתי לבדיקת אורידינמיקה אצל ד"ר דן וינברג מראשל"צ, הוא קבע - ניתוח - הוא הגדיר את הדליפה שלי במאמץ, פרץ של "פולטנה דה טרוי" מזרקה באיטליה , כך הוא קרא לזה , הבנתי את כוונתו מאוד , והוא הציע לנתח אותי, אבל היות ויש עוד כמה בעיות ברחם, כמו מיומות וכו' ובכלל - הייתי מעדיפה ומבקשת מאוד לבוא אליך בדחיפות ככל האפשר לבדיקה והתייעצות בקשר לניתוח שאני צריכה לעבור. אשמח אם תחזור אליי בדחיפות ולהגיד לי מה עליי לעשות כדי להגיע אליך. בתודה מראש אמויאל קלרה 050-4585091 עבודה: 03-9750516 בית: 08-9214685

שלום התקשרי למזכירה שלי וקבעי תור 052-5134747

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן