שאלה

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

15/11/2007 | 22:39 | מאת: יפעת

שלום אני אחרי לידה שניה ויש לי צניחה בדרגה 1 של קיר הנרתיק רציתי לשאול אני רוצה ללכת למכון כושר לעשות אופניים הליכון ועוד כמה דברים האם זה יגרום לי לצניחה יותר של קיר הנרתיק ורציתי גם לשאול אם כבר יש צניחה קלה האם עם השנים זה יכול להחמיר יותר או שזה גם יכול להשאר באותו מצב ככה והאם ניתוח כזה בעתיד יכול להזיק יותר האם עושים ניתוח כזה רק שהצניחה גדולה או שגם בדרגה 1 תודה יפעת.

אין שום מניעה מפעילות גופנית רצוי מסוג שלא מפעיל לחץ קשה על רצפת האגן - כמו הרמת משקלות הצניחה יכולה להחמיר אך אין טעם בניתוח אם אין הפרעה כרגע ! יכול גם לחזור כמה שנים אחרי ניתוח לכן לא לבצע כמניעה !!! דר קריסי

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן