צלקת בנרתיק

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

10/05/2007 | 16:13 | מאת: ליהי

היי. אני שנתיים וחצי לאחר לידה ועד לא מזמן לא ביקרתי אצל רופא נשים. לאחרונה שהלכתי להבדק הוא אבחן צלקת בנרתיק (עשו לי המון תפרים) והמליץ לי לעשות ניתוח- הוא טוען שזה ניתוח בהרדמה מלאה 15 דקות פשוט מאוד. אני די מפחדת רציתי לשמוע קצת יותר פרטים על ניתוח מסוג זה והאם זה בכלל כדאי תודה

ליהי שלום אני לא מכיר ניתוחים פשוטים כל ניתוח משמעותי וצריך לדעת מה מטרתו אם שנתיים וחצי אין לך שום בעייה לא במראה ולא ביחסי מין אז הבעייה היא רק של הרופא שבדק אותך ולא את צריכה טיפול כעיקרון יש מיקרים רבים של הצטלקויות לא תקינות של חתכי לידה שסוגרות את הנרתיק גורמות כאב ביחסי מין ועוד ועוד אם את רוצה להגיע לבדיקה ויעוץ 052-5134747 בברכה דר חיים קריסי

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן