ניתוח להצרת הפות ובריחת שתן

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

19/02/2016 | 11:26 | מאת: אנונימי

יש לי בעייה לפעמים של שחרור אוויר מהפות לפעמים בתנועות מסויימות- פעילות גופנית או מתיחות , התחושה לא נעימה, האם ניתוח הצרה יכול לטפל בבעייה? תודה.בנוסף יש לי בעייה של בריחת שתן האם ניתן לבצע את שני הניתוחים במקביל..תודה

שלום תלוי מה סוג דליפת השתן - אם במאץ כמו צחוק שיעול וכו יש ניתוח לבעיה לאויר ניתוח לא תמיד יעיל אך שוה ניסיון כי ר=אין פתרון אחר טוב ניתן לשלב

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן