TVTO +כריתת רחם

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

07/12/2013 | 18:38 | מאת: ויקטוריה

שלום דוקטור. עברתי ניתוח TVTO + כריתת רחם אבדומינלית . רציתי לשאול אחרי כמה זמן מהניתוח אוכל ללבוש חגורת בטן? וכמו כן מתי אוכל לעשות הליכות וספורט ? האם יתכן שאני מתעייפת מדיבור אחרי הנתוח? (אני חשה חולשה אחרי דיבור ) האם יתכן קשר לניתוח הנ"ל ?

שלום כעיקרון עדיף יותר מחודשיים אחרי ניתוח אם את ממש אחרי ניתוח בהחלט יתכן עייפות אולם ממליץ להבדק כולל ספירת דם לשלול אנמיה בריאות שלמה

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן