התיעצות

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

25/09/2013 | 09:39 | מאת: עין יה

כמה זמן אמור להמשך דימום אחרי ניתוח כריתת רחם ותיקון שלפוחית השתן ותקרת אגן. האם יותר משלושה שבועות זה בסדר?

זה בערך הגבול, אם נמשך כדאי לפנות לבדיקה וסונר אגן יתכן שהמטומה שמתנקזת או תפר שנפתח בברכה דר קריסי

02/10/2013 | 09:37 | מאת: עין-יה

כיוון שהייתה בעיה בתקשורת אני לא יודעת אם קיבלת את שאלתי הבאה. נמשכת הפרשה צהובה. כאב מטריד ברקטום בעיקר בעמידה והליכה, לפי הצעתך נעשה סונר אגן. לא נמצא נוזל הדוגלס. האם יש צורך בהתיעצות עם רופא, או שזה מהלך טבעי. אודה אם תחזור אלי. עין-יה

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן