שלום

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

27/12/2012 | 11:53 | מאת: א

שלום אני בת 24 אין לי ילדים. ככל שאני גדלה אני מרגישה שינוי במבנה השפתיים הפנימיות שלי הן בולטות החוצה כתוצאה אני מרגישה חיכוך לא נעים כשאני שמה מכנסיים, בנוסף אני לא נהנת מקיום יחסי מין כפי שנהנתי בעבר. מוכרחה לציין כי הנושא גרם לי להימנע מקיום יחסי מין מרב בושה והייתי שמחה לדעת מה ניתן לעשות בנדון, והאם ניתוח וגינלי אפשרי על אף גילי הצעיר. הייתי גם שמחה לדעת האם עיוות כמו שלי מסווג כבעיה רפואית או שמא רק בעיה אסתטית. אודה על כל תשובה. תודה מראש

ברור שלא רק בעייה אסטטית שלא גם קושי גופני ונפשי עד המנעות מיחסים אם הבעייה השפתיים הקטנות - בהחלט ניתן להקטין אותן שישוו מראה אחר , את יכולה להגיע לבדיקה ויעוץ דר קריסי

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן