דליפת שתן

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

24/08/2012 | 16:30 | מאת: שושי

אני חודשיים אחרי ניתוח TVT עד עכשיו היו הפרשות, כשנעלמו ההפרשות גיליתי שיש לי דליפת שתן מועטה. האם זה יעבור? האם זו תוצאה של ניתוח שנכשל? אני מאד מודאגת.הייתי אצל הרופא לפני שגיליתי את התופעה והוא אמר שהכל בסדר. האם כדאי לגשת אליו שוב? תודה רבה ושבת שלום שושי

בהנחה שהסרט במקום מוקדם מלדעת את התוצאה הסופית אני בכל מיקרה חושב שכדאי להתחיל פזיותרפיה אגנית אחרי 2-3 חודשים מהניתוח בתיאום המנתח שלך בהצלחה

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן