בעיה בקיום יחסים אחרי לידה

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

04/06/2012 | 01:50 | מאת: קוקיה

שלום. לפני 9 חודשים ילדתי לראשונה, והייתה זו לידה וגינלית. במהלך הלידה נוצר קרע והיו צריכים לתפור. הרופא שתפר אמר אז שמדובר בלא מעט תפרים. לאחר 6 שבועות הגעתי לבדיקה אצל רופא הנשים ובמהלכה היו לי כאבי תופת (איכשהו הבדיקה עברה בהצלחה). הרופא אמר שכנראה תפרו אותי יותר מידי בלידה מכיוון שנשאר פתח קטן בלבד. כיום, 9 חודשים לאחר הלידה אני ובעלי עדיין לא מצליחים לקיים יחסי מין- לפעמים יש חדירה אבל לא מלאה ולפעמים הוא לא מצליח לחדור בכלל, וכל נסיון מלווה בכאבים. שאלתי היא מה יכולה להיות הבעיה וכיצד ניתן לטפל בה? אני מפחדת אפילו לגשת לבדיקה גניקולוגית בגלל הכאבים הצפויים...

פשוט כואב לי שבעיה פשוטה יחסית פוגעת בך כל כך צריך ניתוח וגינלי בהרדמה כללית (אשפוז יום) שבו אני משחזר את פתח הנרתיק ומפריד ההדבקויות אל תפחדי ותגיעי לבדיקה ונניתוח - יפתור את הבעייה ברוב הגדול של המקרים דבורה 052-5134747, המזכירה

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן