הורמונים

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

27/04/2012 | 01:07 | מאת: אמילי

דוקטור שלום, קראתי בכתבה שרמות גבוהות של טסטוסטרון בגוף האישה בגיל צעיר, בגיל ההתפתחות, יכול לגרום לשפתיים קטנות מוגדלות, זה נכון? או שזה קשור דווקא לאסטרוגן? והאם אחרי ניתוח לביופסלטי אין חשש שנטילת גלולות יגרמו לגדילה חוזרת של השפתיים הקטנות? תודה מראש!

לא בהכרח - נשים ובחורות עם שחלות פוליציסטיות יש להן טסטוסטרון מוגבר אך לא בהכרח שפתי פות מוגדלות בברכה דר קריסי

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן