האם צריך פרופילקטי

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

24/02/2007 | 18:12 | מאת: נירית

לMVP MILD +MR MILD האם צריך פרופילקטי כשיש CIN-2 ולא ידוע לי על זיהום באגן ?האם CIN-2 נחשב לזיהום שמצריך פרופילקטי לפני ECC ,LLETZ וביופסיה מצוואר הרחם והרחם ואם כן מה נותנים, למי שאלרגית לפניצילין ומקבלת קארין(קלריתרומצין) לפני טיפול שיניים? האם קארין מתאימה גם להליכים פולשניים בתחום הגניקולוגי ואם לא מה נותנים האם יש תרופה גם דרך הפה או רק בווריד? הרבה תודה

התשובה היא כן לא רוצה להיכנס לפרוטוקול כי משתנה בין בתי החולים והמחלקות בהצלחה

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן