בעיה בנושא הפרשות וריחות לא נעימים

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

10/08/2011 | 00:47 | מאת: רינת

שלום ד"ר אני בת 16 (בגיל ההתבגרות) ולאחרונה יש לי הפרשות מאיבר המין. לא הפרשות נוראיות, אבל ריח של שתן ואני מרגישה כאילו יש לי בועות בפנים. אני נוהגת לאונן ולגמור הרבה האם יש לכך קשר? הריח הוא בעיקר של שתן ולא משנה כמה אני הגיינית ומתקלחת. האם זה טבעי? או שיש חשש למשהו נורא ואיום? תודה רבה.

אין קשר לאוננות אם את מחדירה משהו לנרתיק - יתכן זיהום נרתיקי שנשתף עם השתן ניקרא בקטריאל וגינוזיס ממליץ שתגיעי עם אימך לבדיקה דר קריסי DRKRISSI.COM

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן