הידרוקולוניקס ורצפת אגן

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

21/06/2011 | 11:15 | מאת: יוספה

שלום רב! בעבר סבלתי מצניחה של רצפת אגן עם סיכון ממשי לעבור ניתוח. בזכות טיפול אצל אוסטאופתית של רצפת אגן ובזכות משמעת עצמית חזקה ותרגילים בבית המצב שלי השתפר פלאים. מה שקרה הוא שלאחרונה עברתי שלושה טיפולי הידרו-קולוניקס (שטיפת מעיים)שמאד עזרו לי בכל מיני בעיות עיכול אלא שכבר אחרי הטיפול הראשון הרגשתי לחץ והתרופפות של רצפת האגן. שוב היו טפטופי שתן במאמץ וכו'. הטיפול השני והשלישי רק החריפו את המצב. כמובן שהפסקתי את הטיפולים והיום אני עובדת שוב לשקם את רצפת האגן. השאלה שלי היא לאור הנתונים הללו אסור לי לעבור שוב טיפולים כאלה? בתודה

נשמע שאם הטיפולים מזיקים לך - לא כדאי לעבור אותם הגיוני לא קימים מחקרים מדעים בנושא

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן