בעייה

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

28/05/2011 | 15:07 | מאת: רגינה

שלום, יש לי בעייה של שפתיים פנימיות גדולות מדי. זה לא יותר מדי מפריע לי לתפקוד היום יומי, אבל זה מוריד לי את הביטחון מאוד וגורם לי להימנע מכל אינטימיות כלשהי משום שאני מפחדת מהתגובה. חשוב לציין שאני אהיה רק בת 17 בקרוב. האם בשביל לבצע ניתוח אצלך דרוש אישור מההורים אם אני עוד קטינה? ועוד שאלה, יש לי פיגמנטציה באיבר המין מאז שנולדתי, מן כתם לידה. האם אתה מטפל גם בבעיות כאלה של הבהרת או לגמרי הסתרת כתם הלידה? או שזה כבר בתחום רפואת עור? תודה רבה.

כן, דברי עם אחד מהוריך והגיעי איתו דר קריסי

08/08/2011 | 02:35 | מאת: יעלה

בעקבות צפיית הדור שלכן בסרטי פורנו, שמשום מה לא מופיעים בהם אברי מין נשיים עם שפתיים בשרניות (כמו שיש לחצי מהנשים), נשים סוברות בטעות שמשהו לא בסדר עם השפתיים שלהן- מה שלא נכון בכלל! אל תתפתו לניתוחים באברי המין, חבל, לשפתיים יש תפקיד ארוגני ואין שום צורך בניתוח הזה. חבל חבל חבל. הכל בסדר עם הפות שלכן, ככה זה לכולן.

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן