כאבים בנרתיק לאחר יציאה

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

29/01/2011 | 10:26 | מאת: נועם

לפני 5 חודשים הרגשתי בלוטה בנרתיק, בחלק שקרוב לפי הטבעת. מספר ימים לאחר הופעת הבלוטה הופיעו כאבים חזקים ואובחן אבצס בבלוטת ברטולין. עברתי ניקוז בבית חולים. לאחר הניתוח המשיכו כאבים חזקים, המופיעים כשעה לאחר יציאה ונמשכים כשעתיים + הפרשת מוגלה מהנרתיק. בכל פעם שהתלוננתי אמרו לי שההחלמה עשויה להמשך הרבה זמן, אבל זה לא נראה לי אז הלכתי לרופא פרטי. הרופא בדק ומצא פצע בשפה חיצונית שמפריש מוגלה. הוא אמר שכנראה נוצרה פיסטולה בין הניתוח הקודם לפתח נוסף בעור. לפני חודש עברתי ניתוח נוסף לתיקון העניין, אך מאז הכאבים נשארים בדיוק באותו תזמון ובאותה רמה. ההרגשה שלי היא שפעולת היציאה מותחת שם איזשהו פצע, שנפתח כל פעם מחדש. אני ממש מיואשת. איך הפצע יחלים אם כל פעם שיש יציאה הוא נפתח? אני אוכלת נכון ודואגת לקיבה רכה כדי שלא יהיה מאמץ, אבל זה לא עוזר. מה זה עוד יכול להיות? האם צריך אולי אנטיביוטיקה? יש בכלל טיפול לדבר כזה? איך אני יכולה להקל על הכאבים בינתיים? אני צריכה מידע, כדי לדעת מה לשאול את הרופא בבדיקה. נראה לי שהוא פשוט לא בודק את כל הכיוונים. תודה!

מיקרה מורכב, אחרי ניתוח קודם שהסתבך ממליץ לך להגיע לבדיקה בברכה דר קריסי

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן