פוליפים בשלפוחית השתן

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

18/12/2010 | 19:00 | מאת: תמי

שלום אני בת 52 ובחודשים האחרונים אני סובלת מבריחת שתן לא רצונית במהלך היום. בריחה של שלפוחית כמעט מלאה. עברתי בדיקות רבות שבסופן מצאו לי פוליפים בשלפוחית השתןואני אמורה להיות מנותחת בביה"ח כרמל בחיפה. שאלותיי? 1.האם הניתוח מתבצע דרך הבטן או שמא ,מדובר בניתוח דרך השלפוחית עצמה (פחות "קשה")? כמה זמן התאוששות נדרש בדרך כלל אחרי נתוח כזה וחזרה לתפקוד רגיל. 2. האם הניתוח ימנע את "בריחת השתן"? תודה

אין קשר בין דליפת שתן לפוליפים פוליפים צריך לכרות כי הם לא צריכים להיות בשלפוחית תקינה וצריך לשלוח אותם לבדיקה דרך הניתוח לרוב דרך השלפוחית - עדיף שתשאלי את המנתח שלך ספציפית מה כוונתו לפני שאת עוברת ניתוח צריך אורודינמיקה והערכה אורוגינקולוגית לטיפול בדליפת השתן בהצלחה

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן