ניתוח קולפורפיה

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

27/10/2010 | 15:58 | מאת: שירה

שלום רב, אני בת 55 ועתידה לבצע ניתוח קולפורפיה להרמת צוואר הרחם בשיטת TVT. הרופא המנתח המליץ לי לעבור הרדמה מלאה בעוד שהמרדים עימו נפגשתי המליץ לי הרדמה אפידורלית בה ההתאוששות מהירה יותר. האם יש המלצה לכאן או לכאן לגבי ההרדמה? תודה מראש שירה

איני מכיר את הפרטים - 2 ההרדמות טובות עם יתרונות רבים להרדמה האזורית ולא הכללית איני מכיר ספציפית את הרקע שלך לכן לא אמליץ ספציפית דר קריסי

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן