חתך חיץ וצלקת קשה אפיזיוטומיה

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

03/12/2019 | 00:35 | מאת: ג'ני

שלום, 4 חודשים לאחר לידה בוצע חתך חיץ והייתה צלקת מאוד כואבת בכל תנועה בישיבה ועמידה האם ישנה אפשרות כי נפגע הרקטום עקב חיתוך עמוק מדי ? סובלת מכאבים בזמן יציאות (אך אין טחורים ) האם יש מה לעשות עם הכאבים של הצלקת היא מאוד נוקשה. תודה

שלום. כניראה ישנן צלקות והדבקויות קשות באיזור הקרעים בלידה והחתך. אם שטחים הלייזר הוגינלי עוזר אם קשים ועמוקים יש צורך בניתוח צץמדויק לפתוח או לכרות הרקמה הצלקתית ולכסות ברקמה תקינה. מידע באתר שלי drkrissi.com

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן