כאבים חזקים אחרי נתוח

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

29/05/2010 | 17:26 | מאת: שרה

ד"ר קריסי שלום בת 60 ברקע סוכרת,לחץ דם גבוה,פעילות יתר של בלוטת התריס,גלקאומה. לפני כחודש עברתי נתוח בנרתיק קולפורפיה קדמית ואחורית. TVT-O-URETHRAL SLING 1.לאחר הניתוח במשך חודש אני סובלת מכאבים חזקים וכן מתחושת צריבה ובעירה בנרתיק. עוצמת הכאב כל כך חזקה שלפעמים קשה לי לנשום.אציין שאני משתמשת במשככי כאבים מסוג אופטלנין,נורופן,אתופן 600.בנוסף שוטפת במים חמימים. נבדקתי על ידי המנתח ונאמר לי שהכל בסדר אבל אני לא מרגישה טוב. בימים האחרונים עוצמת הצריבה פחתה מעט,אבל התפרים מושכים וכואבים. אני עייפה וכואבת ובכלל לא מתפקדת. שאלתי האם מה שתארתי זה תהליך נורמלי להחלמה?וכמה זמן לוקח לתפרים להיות נמסים ? 2. מתי מומלץ להתחיל פיזיוטרפיה של ריצפת האגן, 3. מתי כדאי להתחיל בשימוש בקרם אורטו גינסט אבקש את תשובתך בתודה מראש

לכל מנתח כללים משלו שתלויים בנסיונו ובמנותחת ואיני רוצה להכנס בינכם (ובעיצות שלו) בלי לבדוק אותך ולדעת קלינית על מה מדובר, זה לא אחראי כעיקרון כיוון שזה לא שגרתי ממליץ שתגיעי לבדיקה פנימית ויעוץ אחרי בדיקה (עם כל המסמכים) דר קריסי 052-5134747

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן