תיקון קרע שנוצר במהלך לידה

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

24/12/2018 | 08:24 | מאת: שרית

שלום, לפני כשנתיים במהלך לידה ראשונה נקרעו לי השפתיים הפנימיות בעומק של כמעט 1 ס"מ ולא התאחו בחזרה למרות התפרים. הדבר כאב לי מאוד חודשים. כיום אני לא יכולה לקיים יחסי מין ללא כאב. הסבל הוא עצום לי ולבן זוגי. עברתי מאז עוד לידה, רגילה ובלי תפרים. כעת אני רוצה לטפל בזה. למי עלי לפנות? (רופאי נשים שפניתי בזמנו לא הבינו יותר מדי) האם זו כירורגיה? כירורגיה פלסטית? מה ההליך הטיפולי? ומה הם סיכויי ההצלחה? האם זה במימון סל הבריאות? מה השם הרפואי של זה? תודה רבה.

רצוי שמומחה בתחום הפות והנרתיק יראה אותך , מטופל על ידי גינקולוגים יש גם מירפאות בבתי חולים לנושא "מירפאת וולווה"

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן