בקע ורצפת אגן יכול להיות קשר?

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

02/10/2018 | 12:41 | מאת: לי

פרופ' שלום, בדיקת ct בטן הראתה מעיים דקים צמודים לבטן שמאלית -בקע טרנסמזנטריאלי ללא חסימה . האם בקע זה יכול לגרום לתחושת לחץ קבועה בשלפוחית השתן ולכאבים באיבר המין? האם בקע זה יכול לגרום לכיווץ שרירי רצפת אגן?

אין לי תשובה מבוססת בנושא . כעיקרון המיקום לא מתאים ליצור כזה הקשר .

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן