מבנה הפות אחרי לידה עם תפרים

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

14/09/2018 | 12:57 | מאת: נויה

שלום,אני שבועיים אחרי לידה שכללה חיתוך חיץ והרבה תפרים. הסתכלתי לראות אם התפרים נמסו ונראה שהפתח רחב בהרבה משהיה,רואים רקמות פנימיות כאלו ויש מעין חתיכת בשר רירית שבולטת החוצה. זה מאוד מפריע לי,אני מרגישה את זה בולט החוצה וזה מגרד ומורגש כל הזמן. האם זה תקין?האם זה אמור להסתדר?או שהתפרים לא בוצעו כראוי? תודה

בשלב זה אין מה לעשות הרבה , אי אפשר לשנות לפתוח לתפור וכו עד שהמקום לא מחלים לעיתים תהליך ההחלמה למי שלא מכיר מפחיד ולעיתים בעיה אמיתית בכל מיקרה כמובן תשובה מוסמכת רק אחרי בדיקה עי רופא נשים

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן