צניחת עגן לאחר לידה

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

18/04/2010 | 23:12 | מאת: אלין

שלום,בת 27, ילדתי לפני 5.5 חודשים ילד ראשון(לידה רגילה ,צירי לידה נמשכו 14 שעות, ללא חתך אך עם קרעים ולא מעט תפרים מכל הצדדים- לא יודעת מה דרגת הקרעים).לפני הלידה הייתי מאוד מרוצה ממבנה הפות אך אחרי לידה הרגשתי גוש בשר בצורה של לשונית שיצא (לא בדיוק בנרתיק אלא ליד אזור מתן השתן), לפני שבוע יצא גוש נוסף מהנרתיק (לכיוון פי הטבעת). אזור הנרתיק קצת בצקתי.בזמן קיום יחסי מין יש כאבים (כמו צריבה בדפנות הנרתיק). אני מאוד, מאוד מוטרדת. למרות הבושה ניגשתי לרופא נשים אשר בדק וטען שהכל בסדר גמור פשוט כל התקופה הזאת הנקתי ושני הדברים קשורים. למרות הסבריו אני בכל זאת לא רגועה כלל . 1. האם יש מצב שזה יעלם? או שהפתרון היחיד היא התערבות כירורגית??? אני מתכננת עוד מספר ילדים.זה נראה מאוד לא אסטטי, אני מאוד מתביישת , הדבר פוגע בחיי המין שלנו. 2.אולי מדובר בצניחת רחם/שלפוחית השתן (צניחת אגן)? מה עלי לעשות? אנא עיזרו לי.

שלום אני מטפל הרבה מאד בבעיות כגון זאת לרוב זאת לא צניחה אלא שינוי במבנה פתח הנרתיק (אם כי כמובן תמיד יכולה להיות גם צניחה) זאת לשונית של רירית נרתיק אחורי שבולטת בניתוח קטן ומדויק אפשר להחזיר את פתח הנרתיק לתפארתו ולתפקודו מידע נוסף תמצאי באתרי מידע שלי DRKRISSI.COM

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן