חתך חיץ לא תקין וכאבים ביחסי מין 4 חודשים אחרי לידה

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

17/04/2018 | 11:49 | מאת: טלי

שלום, ילדתי לפני כמעט ארבעה חודשים, לידה שנייה. עשו לי חתך חיץ וככל הנראה לא תפרו טוב, נוצרה לי מעיין "גבעה" בולטת של עור שהכאיבה לי זמן מאד ממושך. כעת הכאבים פחתו אך אני לא מסוגלת לקיים יחסי מין, מרגישה שכל המבנה השתנה. האם לדעתך יש צורך בניתוח לתיקון? והאם אפשר לבצע ניתוח בפרק זמן כזה מהלידה?

צריך לבדוק כמובן יתכן וצריך ניתוח מקומי לשחזור אנטומיה תקינה

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן