אפשר ללדת לאחר מכן

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

23/02/2010 | 23:59 | מאת: בלה

האם אפשר הריון תקין לאחר ניתוח של שלפוחית ושלוב נרתיק TOT וכמו כן גיל 48 .. מעוניינת בהורמונים להחזרת מחזור סדיר אך הורמון טבעי בשל כרישיות יתר פקטור 5

גיל 48 ? תרומת ביצית ? - אין דרך אחרת פרקטית מסובך מידי לתשובה ברשת כעיקרון הריון ולידה יכולים לפגוע בניתוח לכן מומלץ ניתוח קיסרי דר קריסי

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן