ניתוח TVT

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

11/02/2010 | 08:16 | מאת: ASR

אני אמורה לבצע ניתוח בשבוע הבא של TVT ואני מאוד חוששת אצל דר פרידמן. אשמח לקבל חוות דעת מבנות שעברו את הניתוח הזה והאם הוא הצליח. והאם הניתוח אצל דר פרידמן מיכאל הוא ברמה גבוה דחוף ביותר אשמח לקבל תגובות של רופאים ומטופלים תודה רבה

שלום אני נמנה מלהביע דיעה על רופאים אחרים למידע רפואי על הניתוח עצמו תוכלי להכנס לאתר שלי בהצלחה דר קריסי

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן