פגיעה בעצב בעקבות אפיזוטומי

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

29/03/2017 | 12:36 | מאת: דנה

שלום רב, אני 10 חודשים אחרי לידה עדיין עם כאבים וזרם שבא והולך טפטופי שתן וכאבים בנגיעה במקום עם חתך ארוך דרגה 2 וכאב של שפשוף כמו נייר זכוכיתוגירוד ואי נוחות שבאה והולכת. כחודשיים לאחר הלידה סבלתי מפיסורה מלווה בכאבי תופת עם עצבוב עושה שיקום פיזיותרפי שהתחלתי על דעת עצמי. הלידה הייתה ארוכה כ32 שעות ונגמרה במלקחיים . השאלה אם יש מה לעשות עם פגיעה בעצב? צריכה לעבור בדיקה של רצפת האגן בבי"ח האם זה יכול להראות משהו? ובעיקר מה ההשלכות של זה לחיים?

ממליץ לעבור הערכה מסודרת כולל סונר רצפת אגן (מבוצע עי דר ורד אייזנברג בתל השומר בגינקולוגיה)

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן