...

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

20/01/2010 | 23:49 | מאת: רותי

בתקופה האחרון,בזמן הגירוי כשיש רטיבות,פשוט יש לי גושים בנרתיק.גושים של רטיבות.מעולם לא היה לי שום זיהום נרתיקי,אפילו לא ריח.ממש כלום.אני שומרת על הגיינה באופן קבוע.ממה זה יכול להיגרם ואילו תרופות בלי מרשם אוכל לקנות בשביל לטפל בזה?

גושים לבנים זה לרוב פטריה מסוג קנדידה - ולא תמיד היא גורמת לגרד ממליץ לשלוח תרבית נרתיק ואחכ לטפל דר קריסי

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן