תיקון תפרים 8 חודשים לאחר לידה

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

10/03/2017 | 12:30 | מאת: DD

שלום, אני כ8 חודשים לאחר לידה וסובלת מכאבים בתפרים בעיקר בקיום יחסי מין. רופא הנשים שלי המליץ על ניתוח. אשמח לקבל עוד מידע על הליך הניתוח, היכן מבצעים ואם אפשר רשימת רופאים מומלצים. תודה

שלום יש מידע באתר שלי DRKRISSI.COM אני מבצע ניתוחים רבים עקב הבעיה הזאת בברכה וחג שמח פרופ חיים קריסי

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן